U bent hier

WIN WIN WIN!

WIN WIN WIN!

DIY madame creatief wedstrijd boek
WIN WIN WIN!

Hoera! Ik heb de eer en het genoegen om maar liefst 5 exemplaren van dé ultieme DIY-bijbel weg te geven. "199 DIY's voor jezelf en je huis" is echt een must-have voor elke creatieveling. Een zalig boekje -zeg maar BOEK- om heerlijk in te bladeren en je te laten inspireren. En voor je het weet sla je aan het knutselen en krijgen de kamers in je huis een frisse, zelfgemaakte toets.

Wat moet je doen om een exemplaar te winnen? Maak een foto van een eigen creatie waar je trots op bent en post het op de facebookpagina van Madame Creatief.

De deskundige Madame Creatief jury kiest 5 creaties uit waarvan de winnaars worden beloond met een exemplaar van het boek.

Madame Creatief nodigt je graag uit in haar huis. Dat staat boordevol zelfgemaakte spullen. De vrolijke kussens op de bank, het zachte dekentje in baby's bed, de oorbellen van grote zus of de grappige krijtborden in de keuken zijn allemaal door haar gemaakt.

In dit boek verzamelde ze 199 ideeën om meteen creatief aan de slag te gaan. Je hoeft helemaal geen geoefend handwerkster of doe-het-zelver te zijn. Met een minimum aan moeite maak je fantastische spullen voor je eigen huis. Of om cadeau te geven, natuurlijk.

  • Naaien, breien, knutselen... voor elk wat wils!
  • duidelijke werkbeschrijvingen en stap-voor-stapfoto's
  • de ultieme DIY-bijbel voor elke creatieveling