U bent hier

Van oude hoodie tot supercoole onesie!

Van oude hoodie tot supercoole onesie!

Met liefde gemaakt Linnea Larsson Spectrum

Heb je een oude hoodie in je kast hangen die je niet meer draagt, maar toch niet wilt wegdoen? Maak er in een handomdraai een superschattige baby-onesie van! 

Wat heb je nodig?

- oude hoodie met rits vooraan. 

- patroon van baby-onesie

Werkwijze

1. Neem het patroon van een baby-onesie over. (Dit vind je in het boek OF  ga op zoek naar een leuk onesie-patroon uit een naaitijdschrift OF teken de contouren van een baby-onesie over die je liggen hebt) 

2 Speld het patroon op de oude hoodie en knip uit met 1 cm naadwaarde. Knip de boord aan de onderkant van de trui mee uit, voor de machetten aan de broekspijpen. 

3. Leg het voor-en achterpand met de goede kanten op elkaar en stik de schouder-en zijnaden op elkaar en stik de kruisnaad. 

4. Je hoeft de onderkant van de mouwen niet af te werken - vouw ze gewoon een paar keer om. 

Bewonder het resultaat!
Met liefde gemaakt

Met liefde gemaakt is dé oplossing voor overvolle kledingkasten. In deze Zweedse bestseller leer je op 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes en broekjes te maken voor kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie, met liefde gemaakt.