U bent hier

Trendy 'joyful' draagtas

Trendy 'joyful' draagtas

Joy-anna thielemans
boodschappentas
tas
stempels
caroline verbrugghe
maakbaar

Joy Anna heeft haar naam niet gestolen: ze was haar übervrolijke zelf toen ze vroeg in de ochtend deze simpele katoenen zak omtoverde in een unieke, persoonlijke draagtas.

Nodig
  • een paar toffe letterstempels (of andere leuke stempelfiguurtjes)
  • stempelkussens in verschillende kleuren
  • een katoenen tas (je kunt er eentje kopen of eentje zelf maken)
Zo ga je te werk

Leg een stuk papier of karton tussen je katoenen draagtas om overdruk van inkt te voorkomen.
Stempelen maar!

Tips

Vind je geen leuke stempels? Maak ze dan gewoon zelf!

  • Kleef houten blokjes, stukjes rubber of figuren uit dik karton op de bovenkant van (doorzichtige) bokaaldeksels en je hebt meteen je eigen unieke stempels.
  • Je kunt het ook op de 'old fashioned' wijze doen en een aardappel gebruiken.

Veel mensen drukken de stempel op het kussentje en kopen dan ook stempelkussens waarvan het formaat afgestemd is op het formaat van de stempel. Maar je kunt evengoed het stempelkussen tegen de stempel drukken: zo geef je met een klein stempelkussen ook grote stempels voldoende inkt.


 

Joy Anna is een talentvolle actrice - waarschijnlijk ken je haar vooral van op televisie. Maar wist jij dat ze ook creatief is met haar outfit en dat ze zelfs haar interieur graag een persoonlijke touch geeft? Voor de tekst op de stof gebruikte ze letterstempels, maar de rechthoeken achter haar naam maakte ze door het hele stempelkussen rechstreeks op de stof te drukken. Niet erg gebruikelijk, maar hey, why not!? Je kunt Joy Anna trouwens volgen op Facebook, Twitter en Instagram (@JoyThielemans).

 

Deze DIY komt uit het boek MAAKBAAR van Caroline Verbrugghe.