U bent hier

Tafels om blij van te worden

Tafels om blij van te worden

tafel
dekken
opmaken
tafelverhaal
table stories
An Bogaerts

Mijn klein gelukje? Mogen aanschuiven aan een mooi gedekte tafel! Het zit hem vaak in kleine dingen: een vaasje of takje op tafel, een kaarsje, linnen tafelkleed,... Het zorgt voor net dat tikkeltje meer. Met aangepaste seizoensdecoratie scoor je sowieso bij je gasten! 

HERFST

Herfstdinertje gepland? Ga even in het bos of park wandelen en je vindt meteen alle decoratie die je nodig hebt voor de perfecte herfsttafel: dennenappels, eikels, kastanjes paddenstoelen, gekleurde bladeren,... 

WINTER

Wintergezelligheid: de ene houdt ervan en de andere haat het. Anyway, we zitten toch binnen en dan kunnen we het maar beter gezellig maken. In de winter vieren we wat af: Sinterklaas, oudjaar, nieuwjaar,... Maar de topper van gezelligheid blijft toch nog altijd het kerstdiner! Gooi dit jaar eens alle kerstkitch overboord en ga voor stylistisch of net heel wild! 

LENTE

Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk is om een vrolijke lentetafel te maken. De gasten worden happy van verse bloemen op tafel nu de natuur weer groeit en bloeit! Neem enkele vazen uit de kast en je bent klaar! Let wel op dat het geen overload aan kleuren wordt, kies bij voorkeur één tint uit en match die met de rest van de tafel. Pastelkleurtjes zijn een veilige optie en makkelijker te combineren dan felle kleuren. 

ZOMER

Summertime and the livin' is easy! Als er één seizoen is waarin je totally wild kan gaan met kleuren, dan is het wel in de zomer! Knip een bende vrolijke gekleurde bloemen uit de tuin en zet ze in een vaasje. Laat het linnen tafelkleed gerust in de kast liggen en gebruik de robuste tuintafel als ondergrond. En vergeet de rosé niet! 

Tafelgeluk, An Bogaerts schreef er een boek over: een tafel voor elk belangrijk moment in je leven. Table stories staat boordevol inspiratie voor elk groot feest of klein diner dat je wil organiseren.

Alles komt aan bod in dit inspirerende maar tevens praktische fotoboek waarbij 25 internationale stylisten, die zich specialiseren in home parties en professionele table dressing, hun geheimen uit de doeken doen. Schuif aan en proef alvast van deze heerlijke tafels uit het boek.