U bent hier

Prachtige pakjes

Prachtige pakjes

inpakken
pakjes
cadeau
inpakpapier
inspiratie
diy
wrapping

Er is niets zo leuk als iemand verrassen met het perfecte cadeau. Zeker als dat cadeautje ook nog eens heel mooi is ingepakt!
Nog een beetje inspiratie nodig voor leuke pakjes? Scrol dan maar snel even naar beneden :)...

Zwart-witfoto

Pak je cadeautje in met wit of bedrukt papier en versier met zwart-witfoto's en washitape. Je kunt eventueel ook een lettertang gebruiken!

Textuur

Pak je cadeautje in met papier. Snijd smalle stroken uit een ander papier en wikkel die errond. Gebruik eventueel ook touwtjes uit leer, katoen of wol.

Confetti!

Pak je cadeautje in met wit papier. Pak het nu opnieuw in, maar met cellofaanpapier. Kleef één zijde vast en giet langs de open zijde confetti in het pakje. Maak de andere kant dicht en schud even met het pakje zodat de confetti zich mooi verspreidt.

Mr. Goldfinger

Spuit dennenappels, bessen, blaadjes... in het goud en laat goed drogen. Verpak je cadeautje met zwart, zwart-wit of goudkleurig inpakpapier en versier met lint, touw of raffia en de goudkleurige schatten.

Wascofun

Pak je cadeautje in met een mooi en kleurrijk papier. Plak enkele wasco's vast met washitape. Bevestig eventueel nog een leuk labeltje aan het pakje en klaar!