U bent hier

Gratis verjaardagskalender

Gratis verjaardagskalender

diy
kalender
feest
verjaardag

Jaren geleden is het al gebleken tijdens de geschiedenislessen, ik ben geen held in het onthouden van data’s. Dus ook geboortedatums zijn voor mij best moeilijk. De maand weet ik meestal, de exacte dag daar moet ik al iets langer over nadenken en bij het juiste geboortejaar moet ik mijn hoofd al serieus breken. Het verbaasd me dat ik nog steeds geen verjaardagskalender heb. Tijd om daar verandering in te brengen!

Een kleine maand geleden begon ik wat te schetsen om het vervolgens allemaal uit te tekenen op de computer. En hier is hij dan, mijn eigen verjaardagskalender en binnenkort misschien ook die van u. Onderaan deze post kan je de kalender downloaden. Gratis en voor niets, gewoon, omdat ik eens aan iedereen iets wilde geven en misschien ook omdat ik morgen een jaartje ouder word. Het enigste wat je moet doen is het geheel (laten) afdrukken en samenvoegen tot een kalender.

Vul al de verjaardagen in op het juiste plekje (al dan niet vergezelt van het geboortejaar) en hang de kalender op een plaatsje waar je veel passeert of waar je de tijd kan nemen om hem eens fatsoenlijk te bekijken zoals bijvoorbeeld de wc.

Veel plezier met dit extra geheugensteuntje. Ik hoop dat het werkt!